Annons:
EtiketterSkadliga väsen och energiershamanism
Läst 265 ggr
Mandra
2023-03-08, 11:43

Lite info om min andliga väg

Från kristendom till shamanism Om mig

Jag är uppvuxen i en kristen släkt. Det var inte så att man gick i kyrkan regelbundet, utan man trodde på en kristendom av mer privat karaktär. Detta gällde min mormor och morbror. Och min mor, än idag. Hon lever fortfarande.
På somrarna bodde halva släkten i min mormors stora sommarhus. Då var det aftonbön som gällde.

Min mormor var också spiritist. Hon pratade ofta om spökena som bodde i huset. Och de bodde på vinden sa hon. Jag sov själv i rummet närmast vinden och var jätterädd för spökena.
När något försvann i huset sa hon: Det är bara spökena som tagit det, det kommer tillbaks. Och det gjorde det alltid.

När jag var 13 år konfirmerade jag mig. Jag gjorde det helt medvetet för att ta reda på om kristendomen var något för mig. Det var det inte.

Sen var det mest anden i glaset och att leta efter spökdamer i slottsfönster, som gällde under tonåren.

Sen hade jag inte kontakt med något andligt under några år. Pluggade religion, filosofi och historia istället.

Mot slutet av 70-talet lärde jag mig horoskop, som jag snabbt övergav. Och sen att spå i kort.
1981 gick jag och lärde mig TM-meditation. Som jag övergav efter några år.

1990 kom jag första gången i kontakt med Eldens Lära och De parallella kunskaperna. Och här kom jag i kontakt med skadliga väsen för första gången.
Jag är fortfarande anhängare av dessa läror och utbildad läketerapeut i Eldens Lära.

2 år senare började jag praktisera shamanism. Något jag också gör än idag. Jag är specialiserad på att jobba med skadliga väsen och energier. Håller också kurser ibland.

Jag sysslar också lite med EFT och LOA.

Sajtvärd Anne Mandra Ewert

  • Redigerat 2023-03-21, 11:48 av Mandra
Annons:
[Sacred Wolf.]
2023-03-13, 04:20
#1

Det här påminner lite om min egen väg om än familj och anhöriga inte var kyrkliga så fanns kristendomen där som grund något som dom lärt sig under sin uppväxt det var mycket så på den tiden både i skola och hem.

På tidiga 90-talet då började jag praktisera shamanismen på allvar men jag har hela tiden vetat även om jag som barn inte satte orden på det men shamanismen fanns där och sen i mina tidiga tonår träffades jag av blixten där och då hände något som väckte upp så mycket.

Jag var med i Missionskyrkan som ung men det var inte min väg och även om jag hade trevligt och människorna var vänliga så fattades det något och jag kunde då inte förstå varför dom var så emot att jag kunde se och höra andevärlden.

Sen lämnade jag det där och gick min väg då öppnades alla dörrar och jag var inte längre begränsad och jag fick blomma ut på min shamanska väg det kändes helt befriande och underbart.

  • Redigerat 2023-03-13, 04:23 av [Sacred Wolf.]
NeferNefer
2023-03-13, 07:48
#2

Även jag har en uppväxt i en kristen familj, med baptism i grunden. Jag förkastade kristendomen väldigt tidigt, för jag fick förklarat för mig att alla kommer till himlen och sen stannar de där. Det gick inte ihop för mig. Himlen borde ju vara smockfull i så fall! Och vad är ens meningen med ett jordeliv om en ändå kommer till himlen och stannar där sen? Varför inte direkt hamna i himlen?
Som liten plågades jag av poltergeistfenomen. Jag talade också i telefon med min farmor (som var på andra sidan sen ett tag tillbaka), gjorde egna ritualer för olika saker och lite annat. Så jag hade både läskiga och fina erfarenheter, och på den vägen är det.

May all beings be happy and free from suffering. ❤️

Mandra
2023-03-13, 08:26
#3

#2: och man kan också undra vad himlen är för något och vad det ligger? :)

Mandra
2023-03-13, 08:38
#4

#1: jag har också haft kontakt med Den andra sidan redan sen jag var väldigt liten. jag hade ett kraftdjur mellan 2 och 7-årsålder. stötte på det igen senare i livet.
jag pratade också med ett litet berg…det hade en liten grop som såg ut som ett öra…i det talade jag…och berget svarade…med ord…minns inte vad vi pratade om…men ATT vi pratade vet jag helt säkert. :)

Upp till toppen
Annons: